REISTIPS

Nu je kinderen hebt, is reizen niet meer zo voor de hand liggend. Toch is dat geen reden om verre vakanties of rondreizen te laten voor wat ze zijn. Op reis gaan met (kleine) kinderen heeft zijn eigen charmes en ook voor je kleintjes hebben die indrukken een enorme meerwaarde. Vaak zeggen mensen “ah, doe dat toch niet, daar herinneren ze zich toch niets van dus ze hebben er niets aan”. Maar ons favoriete antwoord is dan: “dus voorlezen is ook niet nuttig want daar herinneren ze zich ook niets van”?

Mocht je het nog niet doorhebben, wij zijn dus wel te vinden voor een reisje (kuch, maandenlange rondreis, kuch) met kinderen!

Ben je op zoek naar praktische informatie over hoe je dat nu juist aanpakt, reizen met kinderen (en al zeker als LGBTQI+-familie)? Of heb je nood aan hulp bij het kiezen van het juiste reismateriaal (voor kinderen of voor jezelf)? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Vergeet ook niet helemaal tot onderaan te scrollen, daar vind je cadeau-inspiratie voor groot en klein! Er zitten een paar pareltjes van ideetjes tussen voor de volgende verjaardag of Kerst.

Reistips


Reisartikelen


REISCADEAUTJES


Scroll to Top